Comença el teu viatge: Andorra t’espera

Benvinguts a Living Andorra! Estrenem un bloc especialment indicat per a tu que estàs considerant la possibilitat de viure a Andorra. A Living Andorra trobaràs tot el necessari per facilitar-te la tasca de canviar de país de residència, a més d’informació rellevant perquè coneguis més i millor el Principat. Comencem el viatge!

Living Andorra, el gran aliat pels nous residents

Al blog de Living Andorra, proporcionem detalls sobre les diferents etapes que pot experimentar una persona en prendre la decisió de mudar-se a viure a Andorra.

Raons per mudar-se al Principat d’Andorra

Potser encara no tens clar canviar la teva residència a Andorra i necessites més informació sobre com és viure al Principat. Les avantatges i inconvenients que et pots trobar. T’aportem informació de valor per prendre aquesta important decisió.

Tràmits per obtenir la residència a Andorra

Potser ja has pres la decisió. Enhorabona! En aquest cas també t’interessa seguir el contingut de Living Andorra ja que t’informarem dels tràmits per obtenir permisos de residència, agrupament familiar i altres gestions administratives necessàries per viure al Principat.

Trobar habitatge a Andorra

Una altra qüestió molt important quan decidim fixar residència i establir-nos en un país és l’habitatge. A Living Andorra t’oferirem consells i informació per facilitar l’adquisició de l’habitatge i t’assessorarem perquè la compra de l’immoble es converteixi en una bona inversió.

Living Andorra, un bloc expert

Tota la informació que trobaràs a Living Andorra està supervisada per col·laboradors que pertanyen a diferents companyies experts en les matèries que es tractaran en els continguts.

FIDENCIS

Companyia que col·labora en la producció de continguts relacionats amb tràmits de permisos de residència, agrupament familiar i gestions administratives. A més, compartiran els seus coneixements en assessorament legal, fiscal i comptable.

REAL STATUM

Agència immobiliària especialitzada en Real Estate de luxe i inversió en béns arrels. Els experts de Real Statum assessoraran i supervisaran els continguts relacionats amb habitatge i immobles.

ESTRINT

I si vols construir la teva pròpia llar delegant-ho tot a mans d’experts en la construcció? Estrint és una empresa de construcció especialitzada en habitatges de luxe per a propietaris finals i inversors. Es distingeixen per oferir la fórmula de Propietat delegada en què ells s’encarreguen de totes les gestions i negociació amb els proveïdors per optimitzar al màxim el preu de l’immoble. Els seus experts supervisaran tots els textos relatius a construcció i permisos.

Preparat per canviar d’aires i començar el nostre viatge? Benvingut a la teva nova vida, benvingut a Living Andorra!