Si alguna cosa sabem fer a KUDO és moure’ns en alçada

KUDO INVEST és una empresa d’assessorament financer que neix de l’evolució i el creixement de VIÑALS NOGAL FAMILY OFFICE dins del grup empresarial NODUM CORPORATE.

Una història marcada per la fidelitat i confiança dels nostres clients

Aquesta evolució és el testimoni del nostre compromís amb els nostres clients, antics i nous, que busquen un assessorament financer excepcional.

L'art de navegar pel seu futur financer

Accés a inversions exclusives i diferencials

Una xarxa d’experts i col·laboradors de primer nivell ens dona accés a inversions exclusives, diferenciant-nos de la banca privada tradicional.

Inversions de prestigi internacional

Inversions i productes amb un alt valor afegit per a l’inversor com ara emissions de Deute Privat, inversions temàtiques o Private Equity.

Independència

Ens regim sempre per un enfocament imparcial i autònom que ens permet prendre decisions fonamentades, garantint així la integritat i la fiabilitat en cada assessorament que oferim.

Ens comprometem a mantenir una comunicació honesta en totes les nostres interaccions. Proporcionem informació completa sobre tots els nostres serveis i processos, promovent la confiança en la nostra relació amb els clients.

Ens adaptem amb facilitat, oferint solucions àgils i personalitzades que s’ajusten segons les circumstàncies, assegurant així la satisfacció i l’èxit.

Notícies destacades i estadístiques

Inversió 2024