Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT USUARIS WEB – FORMULARI DE CONTACTE

D’acord amb el que s’estableix en la Llei 29/2021, de 28 d’octubre, Qualificada de Protecció de Dades personals (LQPD), i el Decret 391/2022, del 28-9-2022, d’aprovació del Reglament d’aplicació de la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals, l’informem que les seves dades de caràcter personal recollides a través del “Formulari de Contacte”, seran tractades pel Responsable del Tractament:

Responsable del tractament: KUDO INVEST ASF, S.L.

  • NRT: L-712486-S
  • Adreça postal: Carrer Verge del Pilar 4, 4 pis, porta A. (AD500) Andorra la Vella, Principat d’Andorra.
  • Telèfon: (+376) 82 82 62
  • Adreça electrònica: info@kudoinvest.com

Delegat de Protecció de Dades: CP COMPLIANCE I PRIVACITAT LEGAL, S.L.U. 

Les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar les sol·licituds i/o consultes que faci al nostre web a través del Formulari de Contacte. Ens podrem posar en contacte amb vostè a través de correu electrònic o per via telefònica, a raó de les dades que ens ha facilitat.

La base legitimadora del tractament de les seves dades personals es fonamenta en el seu consentiment atorgat a través de l’acceptació de la present política de privadesa.

Així mateix, l’informem que el tractament de les dades no comporta decisions automatitzades, ni l’elaboració de perfils amb finalitats predictives de preferències personals, comportaments o actituds.

Les seves dades no seran cedides a altres responsables, nacionals i/o internacionals; a excepció de les empreses que formen part del GRUP NODUM i d’aquells casos en què existeixi una obligació legal de fer-ho. Les dades proporcionades es conservaran durant el període màxim de 12 mesos.

Vostè té dret a no atorgar el seu consentiment pel tractament de les seves dades personals; però, en aquest cas, les conseqüències de la seva negativa, implicaran la impossibilitat de donar-li resposta a la seva consulta.

Aprofitant l’avinentesa li comuniquem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació, i portabilitat, així com la seva decisió a no ser objecte de decisions individuals automatitzades; posant-se en contacte amb el Responsable del Tractament a través del correu electrònic info@kudoinvest.com o amb el nostre Delegat de Protecció de dades dpo@cplegalconsulting.com.

Així mateix, en cas de no poder exercir els seus drets davant el Responsable del Tractament, té vostè dret a dirigir la seva reclamació a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades (APDA).

Darrera actualització: 02 d’abril de 2024.