MENU

Els nostres serveis a Andorra

Descobreix els nostres serveis d’expatriació a Andorra

Residència a Andorra

Empresa a Andorra

Fiscalitat a Andorra

Assessorament financer

Inversió immobiliària

Som l’única empresa gestora capaç d’administrar tants serveis a Andorra.

Simplifica la teva expatriació. Som aquí per guiar-te en cada pas del procés. La nostra experiència en gestió administrativa i el nostre coneixement del mercat ens permetran trobar les millors solucions per a la teva entrada a Andorra i la sortida del teu país d’origen.

EMPRESARIS

Residència Activa

JUBILATS

Residència passiva

INVERSORS

Residència passiva

Cada vegada són més les persones que es volen expatriar a Andorra, atretes per l’excepcional qualitat de vida i la seguretat que poden trobar aquí, juntament amb un sistema fiscal que, òbviament, és molt apreciat a Europa.

El país ofereix un entorn natural ric i una gran varietat d’activitats esportives i culturals, cosa que el converteix en una destinació ideal per als amants de la natura que busquen un estil de vida saludable.

Descobreix els avantatges de la residència a Andorra, una solució per a les persones que han decidit donar prioritat a la seva qualitat de vida alhora que protegeixen i fan créixer el seu patrimoni familiar. Hi ha dues opcions per obtenir un permís de residència a Andorra: les residències actives i les residències passives. Per a cada tipus de residència hi ha diverses opcions, entre elles, la residència passiva sense ànim de lucre per a jubilats feliços, la residència passiva per a inversors, la residència per a personalitats (amb interessos científics, culturals o esportius), la residència per a professionals que exerceixen una activitat internacional, la residència per ingrés en centres geriàtrics o terapèutics i la residència per reagrupament familiar.

El nostre servei de creació de residència en Andorra t’ajudarà a triar la residència més adequada a la teva tu situació, a fi que et puguis unir als pocs afortunats que s’han pogut instal·lar a Andorra. Des de la sortida del teu país d’origen fins a l’expatriació a Andorra, Fidencis s’ocupa de tot, de la A a la Z. El nostre saber fer i la nostra experiència ens garanteixen una taxa d’èxit del 100%.

Els avantatges de viure a Andorra

✓ Una capital dinàmica envoltada de natura
✓ Una fiscalitat molt atractiva
✓ Sense impost sobre successions ni donacions
✓ Els teus dividends estaran exempts d’impostos
✓ Accés a la inversió immobiliària a Andorra
✓ Només el 10% d’imposició sobre les plusvàlues de criptomonedes
✓ Plusvàlues borsàries exemptes d’impostos
✓ Afiliació a la CASS, reemborsament de la teva atenció mèdica
✓ A 2 h i 30 min de Barcelona i Tolosa

Tant si es tracta d’una SL com d’una SLU, acompanyem els nostres clients en tot el procés de creació d’una empresa a Andorra, des de la sol·licitud de reserva del nom de la societat davant les autoritats competents fins a la inscripció en el Registre Mercantil.

EMPRESARIS

Societat SL/SLU

DIRECTIUS

Societat anònima

ACCIONISTES

Adquisició

Si busques una solució fiscal avantatjosa, constituir una societat a Andorra és una de les opcions més atractives d’Europa. El tipus impositiu sobre les societats està limitat al 10%, i els dividends tributen al 0%. Tanmateix, és important que sàpigues que, per crear una empresa a Andorra, abans cal determinar la teva situació de residència. Per saber més coses sobre aquest pas important, llegeix el nostre article sobre els diferents tipus de residència a Andorra.

Crear una empresa a Andorra ofereix molts avantatges fiscals atractius per als empresaris. En efecte, el tipus de l’impost de societats està limitat a un màxim del 10%, llevat per a les plusvàlues immobiliàries o les facturacions superiors a 750 milions d’euros, que es graven al 15%. Pel que fa als dividends, no es graven en absolut. A més, el tipus de l’impost general indirecte sobre el consum (IGI) és de només el 4,5%, molt inferior als tipus equivalents a Espanya i França (IVA), que són del 21%. Les cotitzacions a la Seguretat Social són del 15,5%, i les rendes del treball de fins a 24.000€ no tributen, mentre que el tipus impositiu màxim és del 10%. Finalment, el capital social mínim per a una societat de responsabilitat limitada (SL) és de 3.000€ i per a una societat anònima (SA), de 60.000€.

Avantatges d’una empresa a Andorra

✓ Dividends gravats al 0%
✓ IVA del 4,5% (IGI)
✓ Impost de societats del 10%
✓ Només el 10% d’imposició sobre les plusvàlues de criptomonedes
✓ Plusvàlues borsàries exemptes d’impostos
✓ Afiliació a la CASS, reemborsament de la teva atenció mèdica
✓ A 2 h i 30 min de Barcelona i Tolosa

Fidencis, taxa d’èxit del 100%

La teva empresa a Andorra en 6 passos

01

Reserva legal de denominació social

Certificat vàlid durant 6 mesos a partir de la data d’expedició i que dona lloc a una reserva de denominació social a favor dels futurs constituents de l’escriptura.

02

Autorització d'inversió

T’assessorem en l’elaboració d’un pla de negoci per a inversions estrangeres amb una participació superior al 10% del capital social.

03

Obertura de compte bancari

Et podem ajudar a preparar la teva sol·licitud d’obertura d’un compte bancari i ens encarregarem de gestionar la comunicació per agilitar-ne els tràmits.

04

Documents públics i notarials

T’ajudarem a redactar i signar l’escriptura pública de constitució davant un notari andorrà qualificat per garantir-ne la validesa jurídica.

05

Inscripció en el registre

Inscriure la teva empresa en el registre és un pas crucial, ja que li confereix personalitat jurídica i legal conforme a la llei. Et donem uns terminis preferents.

06

Obertura de comerç

T’assessorem sobre l’obertura del registre de comerç, un pas necessari per a totes les empreses que duen a terme activitats comercials, industrials o de serveis.

El nostre equip d’experts i advocats en dret mercantil, laboral, fiscal i societari t’ofereix la seva experiència en assessorament fiscal i comptable, tant a escala internacional com nacional a Andorra.

CONSULTORIA

Legal i fiscal

FISCALITAT

Internacional

OPERACIONS

Corporatives

El nostre servei d’assessorament fiscal i comptable a Andorra compta amb un equip d’experts i advocats en dret mercantil, laboral, fiscal i societari. T’oferim un paquet d’hores de consultoria per satisfer les teves necessitats específiques en matèria de fiscalitat. Et podem proporcionar assessorament jurídic i fiscal, així com experiència fiscal nacional i internacional. També et podem assistir a l’hora de redactar i revisar contractes, estructurar i executar transaccions corporatives i preparar expedients d’escriptures notarials per al teu negoci a Andorra. Els nostres experts fiscals andorrans t’ajudaran a moure’t pel sistema fiscal andorrà, comprendre les lleis fiscals locals i optimitzar la teva situació fiscal de forma legal. Posa’t en contacte amb nosaltres per parlar de les teves necessitats en matèria d’assessorament fiscal i comptable a Andorra.

La nostra experiència comptable i fiscal

✓ Assessorament jurídic i fiscal
✓ Assessorament fiscal nacional
✓ Assessorament fiscal internacional
✓ Redacció i revisió de contractes
✓ Estructuració i execució d’operacions societàries
✓ Preparació d’escriptures notarials
✓ Experts altament qualificats

KUDO INVEST ASF, SL igual que Fidencis, forma part del grup NODUM CORPORATE. Una gestora de grans patrimonis (family office) autoritzada, regulada i supervisada per l’Autoritat Financera Andorrana (número de registre ASF-01/17) amb gran experiència en inversions per a totes les categories de perfil de risc.

PLANIFICACIÓ

Financera

PLANIFICACIÓ

Successora

MULTI

Family Office

El nostre servei d’assessorament en inversions financeres t’ofereix un enfocament personalitzat amb total transparència i independència. Identifiquem les necessitats i els objectius de cada client i dissenyem un pla d’inversió únic per protegir, mantenir i extreure el màxim rendiment del teu capital. T’oferim un servei integral que també inclou la planificació de la successió i la planificació financera. A KUDO INVEST ASF, SL oferim assessorament permanent, així com ple accés a informació i anàlisis, un seguiment continu de la cartera i informes personalitzats per garantir la tranquil·litat dels nostres clients.

Podem respondre a totes les sol·licituds gràcies a la nostra gran xarxa de contactes i personal qualificat. A més dels nostres experts en assessorament mercantil, fiscal i comptable, tenim accés a notaris, auditors, banquers, concessionaris d’automòbils, establiments d’articles de luxe, agències de viatges, etc.

També oferim assistència en la preparació d’expedients de conformitat per a l’obertura de comptes bancaris en qualsevol establiment, assistència en tot tipus de tràmits i gestions amb l’Administració pública, assistència en la contractació d’assegurances (vida, llar, cotxe, salut) així com un servei de gestió immobiliària per comprar, vendre o llogar immobles i propostes d’inversió immobiliària i gestió de projectes.

REAL STATUM és un concepte immobiliari innovador del grup NODUM CORPORATE. Oferim productes exclusius concebuts per satisfer les necessitats i estratègies d’inversió dels nostres clients, protegint-te al mateix temps de les pressions del mercat immobiliari andorrà.

PRODUCTES

Exclusius

GESTIÓ

Immobiliària

INVERSIONS

Rendibles

El nostre servei d’assessorament en inversions immobiliàries t’ajudarà a realitzar els teus projectes immobiliaris a Andorra. A Real Statum t’oferim productes exclusius, a la mida de les teves necessitats i objectius d’inversió. Creem les condicions necessàries per oferir-te una experiència personalitzada sense la pressió del mercat immobiliari tradicional. El nostre equip d’experts et guiarà en cada etapa del procés d’inversió, oferint-te estratègies d’inversió adaptades al teu perfil i objectius.

Tens cap pregunta sobre els nostres serveis a Andorra?

Advocats, comptables, experts fiscals i assessors financers, la nostra agència, que forma part del grup Nodum Corporate, aprofita que la nostra gestora de grans patrimonis (family office) està regulada per l’Autoritat Financera Andorrana per assessorar-te i supervisar la teva expatriació.

Aconsegueix la teva residència

Fidencis s’encarrega de tot el teu procés d’immigració.
✓ Residència activa
✓ Residència passiva
✓ Residència sense ànim de lucre

Crea la teva empresa

Acompanyament fiscal, comptable i jurídic únic.
✓ Societat holding
✓ Societat anònima
✓ Societat limitada

Sense intermediaris

L’única agència a Andorra capaç d’oferir un servei 360 ° exclusivament intern.
Sobre Fidencis
El grup Nodum Corporate